LCN wilde-pedique silver plus

LCN Wilde-Pedique Silver

Is een professioneel concept waarmee beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een blijvend en perfect resultaat nagestreefd wordt.

Met LCN WILDE-PEDIQUE silver plus kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden op verantwoorde wijze. LCN WILDE-PEDIQUE silver plus is een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel. Dit betekent dat een teennagelcorrectie op geen enkele wijze als storend wordt ervaren.

LCN WILDE-PEDIQUE silver plus een plus voor wetenschap, onderzoek en ontwikkeling.

Deze LCN WILDE-PEDIQUE silver plus bevat het wetenschappelijk getest kiemdodend component piroctone olamine. Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Bovendien wordt aan het toegevoegde zilver een antibacteriƫle werking toegeschreven, welke de reeds toegevoegde anti-mycotische componenten nog beter ondersteunt.

Te gebruiken met het speciaal ontwikkelde MYCOSEPT tinctuur.

LCN Producten

Het spreekt vanzelf dat de LCN WILDE_PEDIQUE silver plus samen met de natuurlijke nagel zal uitgroeien. Daarom dient dit regelmatig  te worden bijgewerkt.

Reacties zijn gesloten.